Emotioneel weer
in balans komen?
Dat kan nu in
6 sessies.*

Over Tools for Balance

* "Bijna iedereen heeft het wel eens; door een veelal vervelende gebeurtenis, raakt je leven uit balans. Soms is het moeilijk om daarna de draad weer op te pakken. Met mijn EMDR methode help ik in de meeste gevallen mensen binnen 6 sessies weer in balans komen."
 
Esther van Overbeek, therapeute
 

Over Esther van Overbeek
Mijn naam is Esther van Overbeek. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen hun kwaliteit van leven terug te geven, weer 'in balance' te komen. Ik gebruik daarvoor eenvoudige en effectieve therapieën en technieken. Zoals de EMDR methode en mindfulness.
Dit zijn mijn belangrijkste 'tools'.

Al sinds 1998 help ik als afgestudeerd psycholoog (Universiteit Utrecht) mensen met (sociale) angst, paniek, fobieën, schaamte, verdriet, schuldgevoel, onzekerheid of boosheid als gevolg van nare ervaringen. 

 

Blijf er niet langer mee lopen. Kijk of deze methode jou aanspreekt:

Ja, hier wil ik meer over weten